Hoppa till sidans innehåll

Lars Eklund - vår tävlingsledare

21 JAN 2019 08:00
Lars Eklund var en given kandidat till tävlingsledare för sprint-SM i Hudiksvall.
  • Skapad: 21 JAN 2019 08:00

Med rötter i Rehns BK och bl.a. aktiv i Sundsvalls OK har Lars Eklund landat nu i Forsa OK och fått uppdraget som tävlingsledare för Sprint-SM i Hudiksvall. De tre arrangörsklubbarna Forsa OK, Hudiksvalls OK och Ljusdals OK är inte stora men har ett stort engagemang att vilja bjuda in Sveriges orienterare till en riktig folkfest.

- Det är självklart att jag tackar ja till ett sådant erbjudande så här på hemmaplan, säger Lars Eklund.

Planeringsarbetet har pågått under en lång tid och samarbetet med Hudiksvalls Näringsliv AB har gett det nätverk en SM-arrangör behöver och bidragit till mycket i förarbetet. Liksom Hudiksvalls kommuns möjlighet att söka bidrag till större evenemang har tryggat delar av arrangemanget ekonomiskt.

- Vår stora utmaning nu är att locka de över hundra funktionärerna som behövs, framförallt kontrollvakter, så vi kan ta nästa steg i planeringen. Vi vill att funktionärerna ska känna glädje att få hjälpa till och för just nu en dialog med en inspirationsföreläsare som kan krydda det extra, avslutar en taggad tävlingsledare som ser fram emot försommarens evenemang i Glada Hudik.

 

Skribent: Catherine Wennberg
Epost: Adressen Gömd