Hoppa till sidans innehåll

Boende sökes?

13 MAJ 2019 08:00
Har ni fortfarande inte hittat boende? Ingen fara, det finns fortfarande flera alternativ att välja mellan.
  • Skapad: 13 MAJ 2019 08:00

Redan i ett tidigt skede så förberedde vi för en egen boendeslinga på den här hemsidan, i samarbete med Visit Glada Hudik. Detta för att förenkla för våra deltagare att hitta boende i samband med vårt arrangemang.

Utöver detta gjorde vi även, denna gång tillsammans med elever från åk 3 på Bromangymnasiets Hotell- och Turismprogram, färdiga gruppboendepaket för ungdomsklubbar. Allt för att underlätta att komma till oss. Alternativ som visade sig vara mycket populära och blev snabbt fullbokade.

- Genom lite rundringning till några boendeanläggningar vet vi nu att över 200 bäddar är bokade, men vi vet också att det fortfarande finns lediga alternativ, säger Catherine Vennberg som är behjälplig med att hitta boende för deltagarna.

Här kommer några konkreta tips;

- Kolla in boendeslingan på denna länk. Ändra datum för ankomst och avresa än det angivna om ni vill det och ni hittar flera boendealternativ runt om i Hälsingland.

- Använd bokningskoden SM2019 om ni vill boka rum på Nordic Choice Stadt i Hudiksvall. Ni får då sportpriset 790 kr/enkelrum och 990 kr/dubbelrum.

- Privata boendealternativ såsom;

* Egen villa i centrala Hudik (070-634 63 07/This is a mailto link)

* Privat hus i Hudiksvall (072-556 92 64/This is a mailto link)

* Lägenhet 2a i centrala Hudiksvall (This is a mailto link)

* Hus i centrala Forsa (070-634 78 35/This is a mailto link).

Vi hoppas alla ska hitta något som passar, annars är det bara att kontakta oss arrangörer så hjälper vi er utifrån ert speciella behov.

Skribent: Catherine Wennberg
Epost: Adressen Gömd