Hoppa till sidans innehåll

Gunnar Forsgren - Startchef

08 APR 2019 08:00
Gunnar lyfter studiebesöket i Jönköping 2018 som en nyckelfaktor för att startprocedurerna ska fungera även 2019.
  • Skapad: 08 APR 2019 08:00

Med goda erfarenhetern som startchef på O-ringen i Hälsingland så ser Gunnar Forsgren, Forsa OK, med tillförsikt på sitt uppdrag. Nytt är nämligen samling och karantän, där de tävlande skall hållas avskärmade från omvärlden före sin tävlingsinsats. Men det är förstås bekvämt att hålla till i en stad med infrastruktur och kunna använda t.ex. befintliga omklädningsrum och duschar jämfört med att bygga upp dessa funktioner. Vilket ofta behövs göra vid tävlingar i traditionell orientering.

- Vi har nu stor nytta av vårt studebesök i Jönköping 2018. Inte minst inför stafetten där jag tycker att de löste de ingående momenten suveränt bra inför och vid starten, säger Gunnar.

Nu arbetas det med aktivitetsplanering och Gunnar tar med sig funktionärernas engagemang efter den lyckade kick-offen 23 mars. Starten måste samverka väl och ha god kommunikation med flera andra funktioner, såsom banläggning, tävlingsadministration och arena vilket alltid är en utmaning. Men som måste klaras av bra för att lyckas väl med arrangemanget.

Skribent: Catherine Wennberg
Epost: Adressen Gömd